AS3 Group

Reformes amb disseny

PROJECTES · OBRES · DECORACIÓ

 

EXPERIÈNCIA CONTRASTADA

Jaume Sánchez i José Mª Álvaro són tècnics d’obra amb una dilatada experiència al sector de la construcció i havien treballat en altres empreses del sector durant més de 30 anys. A finals de l’any 2012 sorgeix la inquietud de formar el seu propi projecte de forma individual i funden AS3 GROUP, amb l’objectiu de donar solució a aquelles empreses que necessitaven una ràpida actuació, costos ajustats i com no, que complissin les exigències de qualitat sol·licitades.

A causa del seu èxit professional en etapes anteriors, ja en els primers anys de vida de l’empresa van aconseguir que grans corporacions hi confiessin per a l’expansió dels seus negocis.

Banc Sabadell, Banca March, Banco Santander, Generali, CaixaBank, Bankinter, Diagonal Mar… són alguns exemples de clients obtinguts durant aquest període.

Fins avui, AS3 GROUP ha realitzat més de 5800 actuacions entre obertures de negocis, reformes integrals, rehabilitacions, obres menors i manteniments diversos, amb un volum de negoci superior als 50M. d’euros.

 

 

Projectes i Serveis

Implantació imatges comercials per a entitats financeres, companyies d’assegurances, etc. Actuacions de remodelació i adequació (caixers, “recicladors”, accessos, tancaments d’oficina, etc.

Reforma i rehabilitació de locals comercials. Remodelació i adequació integral, tant de locals com a zones comuns del propi centre.

Edificació, reforma i rehabilitació de seus corporatives i habitatges d’alt standing.

Manteniment corporatiu per als nostres clients. (Deficiències PRRLL, treballs elèctrics, sinistres, etc.).

   

 

 

 

 

Les nostres xifres

Fins al 2020, AS3 GROUP ha realitzat 5854 actuacions, entre reformes integrals i obertura de nous negocis, rehabilitacions, obres menors i manteniments. Cal destacar projectes importants, com la remodelació el 2014 de la Masia d’Alella, l’adjudicació en 2015 de la reforma de 5 plantes de la seu corporativa de Bankinter a Barcelona i l’adjudicació de diferents concursos per reformar les oficines de Banc Sabadell, una d’elles a Eivissa. En 2016, es realitza el concurs per a adjudicació d’obra de Banco Santander, guanyant en les zones d’Aragó, Catalunya i Balears. 2017, 2018 i 2019 són anys de consolidació d’AS3 GROUP tant a nivell de clients com a nivell de zones d’actuació. 2020 és i serà conegut com l’any de la pandèmia. En un moment en què la major part dels sectors (i el de la construcció no és una excepció) pateixen una crisi econòmica i social considerable, l’empresa no només és capaç de mantenir-se en els seus volums de facturació habituals, sinó, que a més, aconsegueix incrementar-los, adaptant els seus mitjans i modificant els seus mètodes de treball.

Reformes integrals / Obertures negocis
Rehabilitacions
Obres menors
Manteniments

Examina l’opinió dels nostres clients

Testimonis

Comprova el nivell de satisfacció dels nostres clients, a través dels seus propis testimonis.

 

 

La Nostra Identitat:

"Ética, professionalitat i fidelizació per als nostres clients"

VERSATILITAT
El nostre equip de professionals, altament qualificats, ens permet executar qualsevol tipus d’obra en terminis i condicions òptimes

COL·LABORACIONS
Col·laborem amb professionals de prestigi: arquitectes, enginyers, interioristes, decoradors, dissenyadors, així com proveïdors de total confiança

COMPETITIVITAT I INNOVACIÓ
Un control econòmic estricte i d’execució dels nostres treballs, així com la constant recerca de noves tendències, ens permet ser una empresa de referència al nostre sector

Els nostres clients

abanca
altamira
arriagaasociados
bankinter
BancoPopular
CaixaBank
CajaEspana
CBRE
Cajamar
DiagonalMar
ElTriangle
EVO
Generali
ibercaja
ING
ocaso
Racc
Sabadell
Unicaja

Els nostres clients